Organizador del evento:

Ajuntament de la Pobla de Segur

Web
 
Normativa
 
Contactar
 

Casal d’estiu la Pobla de Segur 2019

La Pobla de Segur / 2019-09-06 09:00h

 
TAMBÉ AL SETEMBRE.
ENGUANY HI HAURÀ CASAL AL SETEMBRE.
INFORMA'T.


Arriba a la Pobla de Segur Lo Trenet dels Somnis!!! I COM A NOVETAT, CONTINUARÀ EL SEU TRAJECTE DURANT LA PRIMERA SETMANA DE SETEMBRE, DE 9 A 14 HORES. No dubtis i fes la inscripció per al setembre en aquesta plataforma abans del 21 d'agost.

Diuen que hi ha un trenet màgic que et fa viatjar a mons plens d’aventures i d’activitats. Passarà per La Pobla aquest estiu i us convida a fer un viatge de somni!!

LLOC, EDATS, DATES I HORARIS:
- Es farà a l’edifici Raiers II.
- Per a infants nascuts entre 2015 i 2007.
- Torns setmanals del 25 de juny al 6 de setembre.
- Opcions d’horari: de 9 a 13h o de 9 a 15h amb menjador inclòs.
- Menjador: de 13 a 15h. al Casal Cívic.

ACTIVITATS QUE S’HI REALITZARAN:
Espots, excursions, experiments, piscina, activitats aquàtiques, música, dansa, teatre, disfreses, anglès, francès, manualitats, tallers mediambientals, bioconstrucció, tallers d’horticultura, hàbits saludables, contacontes, gimcames, joc lliure, educació creativa i respectuosa ....

INSCRIPCIONS:
Les inscripcions es formalitzaran a través d’aquest lloc web, si bé per completar la inscripció, haureu d’omplir els documents que trobareu a l’apartat normativa. Un cop omplerts, haureu de portar-los a l’Ajuntament de la Pobla de Segur juntament amb les fotocòpies sol·licitades al full d’inscripció.

CADA DIJOUS A LES 13 HORES ES TANCARÀ LA INSCRIPCIÓ PER A LA SETMANA SEGÜENT: si no s'ha fet el pagament i no s'ha entregat tota la documentació, la inscripció no estarà formalitzada.

Per a qualsevol dubte i/o aclariment, podeu contactar amb nosaltres: amb la Judit al telèfon 688235499 i amb l’Elena al telèfon 620940364.