Organitzador de la cursa:

Club Esportiu Eutiches

Web
 
Reglament
 
Contactar
 

6a Marxa Cicloturista Eutiches Muntanyes de Prades 87km

Prades (Tarragona) / 2017-09-09 08:30h

 
6a Marxa Cicloturista Eutiches Muntanyes de Prades.

La Eutiches Muntanyes de Prades Ús una MARXA NO COMPETITIVA de ciclisme en carretera que tindrÓ lloc a Prades el proper dissabte 9 de setembre de 2017. Arribada a la Plaša Major de Prades amb els ˙ltims 300m en pujada pur estil Paris-Roubaix !!!

Es tracta d'una prova inscrita al calendari de marxes de la FCC (Federaciˇ Catalana de Ciclisme).

La sortida de la prova serÓ al carrer Colomers de Prades i l'arribada tindrÓ lloc a la Plaša Major de la Vila Vermella. Es proposen 2 circuits, un de 137 km anomenat Quadrigues amb 2400 m de desnivell, puntuable pel Circuit de Llarga DistÓncia, i un altre de 87 km anomenat Bigues amb 1400 m de desnivell positiu acumulat. El circuit curt tÚ el desviament a Monral al km 32 del recorregut.

Aquest any tubular de coll i bossa porta sabatilles de ciclisme d┤obsequia als 400 primers inscrits o inscripcions rebudes fins el dia 20 d┤Agost.

ORGULLOSSOS D┤HAVER ESTAT 4¬ MARXA MILLOR VALORADA PER ELS PARTICIPANTS DE LES 11 MARXES DE LA Xallenge Catalana de Llarga DistÓncia !!!

La ˙nica Cicloturista de Muntanya amb sortida en alt a 1000m des de Prades amb l┤escenari incomparable de les Muntanyes de Prades !!!

Possem lÝmit de dorsals entre els 2 recorreguts volem la mÓxima qŘalitat a l┤esdeveniment per quŔ US AGRADI IGUAL O M╔S QUE LES ANTERIORS EDICIONS.

No es fa cap devoluciˇ d┤inscripciˇ sense l┤asseguranša que oferim per solventar aquesta situaciˇ.
Classificacions
Diplomes