Presentació

inscripcions.cat endega a partir del mes de gener de 2012 una sèrie de Desafiaments a les comarques de Lleida per aquells esportistes que a més de gaudir fent el seu esport o esports preferits, es plantegen a la vegada el repte de la superació i l'assoliment de noves fites.

Per l'any 2012 us proposem cinc Desafiaments diferents, un de curses atlètiques, un de pedalades BTT, un de curses de muntanya, un de duatlons i una prova combinada de les anteriors disciplines.

Tots aquests Desafiaments tindran lloc a les comarques de Lleida, si bé hi podran participar atletes d'arreu.

Les dates d'inici i final de tots els Desafiaments coincidiran amb l'any natural 2012, tret del Desafiament de Duatlons que es celebrarà durant el segon semestre de 2012 i el primer semestre de 2013.

Per participar als Desafiaments com a Desafiadors no cal fer cap inscripció prèvia, el sol fet de participar a les curses que en formen part, ja dona dret a puntuar pels Desafiaments.

Tant l'equip d'inscripcions.cat com cadascun dels organitzadors de les diferents proves que formen part d'aquests Desafiaments, tenim molta il·lusió en que aquest projecte serveixi per promocionar l'esport popular a les nostres comarques i suposi una eina més d'integració amb el territori i de interrelació entre les persones que l'habiten.

Entre tots intentarem fer unes curses de qualitat, que us resultin el màxim d'atractives, sense perdre mai de vista que l'objectiu principal serà posar de manifest els valors humans per damunt de tot.

Volem donar les gràcies a tots els Clubs, Ajuntaments i altres Entitats, que heu confiat en aquest projecte i us l'heu fet vostre, desitgem de tot cor que el resultat final de l'experiència sigui el màxim de positiva i profitosa per a tots vosaltres.

També volem agrair als patrocinadors, la confiança que ens heu fet, doncs sense vosaltres no seria possible portar a terme aquest projecte.

Res més que desitjar-vos molta sort a tots els Desafiadors, tot esperant que l'experiència us sigui enriquidora.


L'equip d'inscripcions.cat

disseny: >amm comunicació & imatge