Última Hora

15/04/2013 Amb la celebració de la Duatló d'Agramunt, s'ha posat fi al Desafiament inscripcions.cat Comarques de Lleida - Duatlons 2012/13, que ha tingut els següents guanyadors:
 
Categoria Veterà masculí: 1r Alejandro Asensio (CLUB ATLÈTIC RIBAGORÇANA), 2n Oscar Ramon (CLUB TRIATLÓ LLEIDA), 3r Jaume Planes (CLUB TRIATLÓ LLEIDA)
 
Categoria Sènior masculí: 1r Joan Alonso (MEDILAST MULTIBIKE), 2n Xavier Solsona (C.U.D.O.S.), 3r David Vidal (C.E. GARRIGUES ALTES)
 
Categoria Sènior femení: 1a Núria Ribalta (WALA LLEIDA), 2a Maje Rodríguez (CLUB ATLÈTIC RIBAGORÇANA), 3a Sandra Borda (PEDALA.CAT)
 
Podeu consultar les classificacions finals del Desafiament, el llistat de podis i imprimir-vos el vostre diploma de participació clicant sobre la icona de Duatlons.
 
05/02/2013 Us recordem que manquen per disputar dues proves del Desafiament inscripcions.cat Comarques de Lleida 2012/13 - Duatlons. Baldellou (24 de febrer) i Agramunt (14 d'abril).
 
Tots els participants que us hagueu inscrit a les quatre duatlons d'aquest Desafiament, rebreu un maillot commemoratiu obsequi dels clubs organitzadors i patrocinadors del Desafiament. Per obtenir el maillot us haureu d'inscriure a les dues duatlons que falten abans del dia 24 de febrer, data màxima per a reservar el maillot, i a continuació fer la reserva del maillot.
 
El dia 24 de febrer portarem una mostra física del maillot a Baldellou per tal que el pugueu veure i us el pugueu provar per si heu d'acabar d'afinar la talla.
 
02/12/2012 Amb la celebració de la Duatló d'Alguaire, s'ha posat fi al Desafiament inscripcions.cat Comarques de Lleida 2012 - Prova Combinada, que ha tingut els següents guanyadors:
 
Categoria Veterà masculí: 1r Mingo Sancho (TREMP RUNNERS), 2n Jordi Salat
 
Categoria Sènior masculí: 1r Miquel Mateu (PEDALA.CAT), 2n Ivan Menchon (PEDALA.CAT), 3r Xavier Solsona (C.U.D.O.S.)
 
Categoria Sènior femení: 1a Montse Masip (C.C. ATENEU GARRIGUENC)
 
Podeu consultar les classificacions finals del Desafiament, el llistat de podis i imprimir-vos el vostre diploma de participació clicant sobre la icona de Prova Combinada.
 
25/11/2012 Amb la celebració de la Trail Arbeca, s'ha posat fi al Desafiament inscripcions.cat Comarques de Lleida 2012 - Curses de Muntanya, que ha tingut els següents guanyadors:
 
Categoria Veterà masculí: 1r Ramon Gabernet (BLUE MOTORS PONTS), 2n Carles Raimat (C. EXCURS. LINYOLA), 3r Albert Felip (TREMP RUNNERS)
 
Categoria Sènior masculí: 1r Xavier Solsona (C.U.D.O.S.), 2n Dani Fornons (C. ESQUÍ LA POBLA DE SEGUR), 3r Jordi Pifarré (RURAL RUNNERS TORREFARRERA)
 
Categoria Veterà femení: 1a Lourdes Lucas
 
Podeu consultar les classificacions finals del Desafiament, el llistat de podis i imprimir-vos el vostre diploma de participació clicant sobre la icona de Curses de Muntanya.
 
24/11/2012 Amb la celebració de la pedalada Cérvoles on Bike, s'ha posat fi al Desafiament inscripcions.cat Comarques de Lleida 2012 - Pedalades BTT, que ha tingut els següents guanyadors:
 
Categoria Veterà masculí: 1r Carles Raigal (CICLISTES PONTS), 2n César Trullols, 3r Ramon Fargues (PEDALA.CAT)
 
Categoria Sènior masculí: 1r Xavier Fontelles, 2n Antonio Moreno (MOTO CLUB SEGRE), 3r Joan Amadeu Gili (C.C. EDDY MUR-CICLES ANOIA)
 
Categoria Sènior femení: 1a Janette Solsona (PENYA CICLISTA CERVERA), 2a Montse Masip (C.C. ATENEU GARRIGUENC)
 
Podeu consultar les classificacions finals del Desafiament, el llistat de podis i imprimir-vos el vostre diploma de participació clicant sobre la icona de Pedalades BTT.
 
12/11/2012 Amb la celebració del cros d'Agramunt, s'ha posat fi al Desafiament inscripcions.cat Comarques de Lleida 2012 - Curses Atlètiques, que ha tingut els següents guanyadors:
 
Categoria Veterà masculí: 1r Carlos Ropero (LLEIDA U.A.), 2n Josep R. Sanahuja (100X100 FONDISTES TÀRREGA), 3r Manel Llorens (ESCATXICS)
 
Categoria Sènior masculí: 1r Jordi Aumedes (FONDISTES ARTESA DE SEGRE), 2n Albert Torrens (A.A. XAFATOLLS), 3r Xavier Pàmpols (100x100 FONDISTES TÀRREGA)
 
Categoria Veterà femení: 1a Anna Viladrich (ESCATXICS)
 
Podeu consultar les classificacions finals del Desafiament, el llistat de podis i imprimir-vos el vostre diploma de participació clicant sobre la icona de Curses Atlètiques.
 
11/10/2012 Tots els participants que s'inscriguin a totes les curses del Desafiament inscripcions.cat Comarques de Lleida - Duatlons 2012/13 (Rosselló, Alguaire, Baldellou i Agramunt), rebran un maillot commemoratiu com aquest gentilesa dels Clubs organitzadors i patrocinadors dels Desafiaments.
 
19/09/2012 De cara a fer coincidir el Desafiament de Duatlons amb la temporada esportiva de duatlons, aquest es durà a terme durant el segon semestre de l'any 2012 i el primer semestre de l'any 2013.
 
Pel que fa a la prova combinada aquesta no tindrà cap variació i computaran les duatlons celebrades durant l'any 2012.
 
La Duatló d'Agramunt que es va celebrar el dia 1 d'abril de 2012, no computarà pel Desafiament de Duatlons 2012/13, però sí ho farà per la Prova Combinada 2012.
 

disseny: >amm comunicació & imatge