Organitzadors

Per poder formar part dels Desafiaments inscripcions.cat Comarques de Lleida 2013, en qualsevol de les seves disciplines esportives, les curses han de complir les següents condicions :

a) El lloc de celebració de la prova ha de ser a les comarques de Lleida, tot i que per invitació es podrà extendre a comarques veïnes.

b) La data de celebració de la prova ha de ser dins l’any 2013.

c) L’organitzador s’ha de comprometre a utilitzar el sistema d’inscripcions i cronometratge d’inscripcions.cat.

d) L’organitzador haurà de posar els mitjans necessaris per tal d’obtenir uns resultats correctes i immediats de la prova.

e) L’organitzador anunciarà al reglament de la cursa el fet de formar part dels “DESAFIAMENTS inscripcions.cat Comarques de Lleida 2013”, així mateix posarà al seu web de la cursa un banner dels Desafiaments que servirà d’enllaç al web propi dels Desafiaments.

f) L’organitzador es compromet a acceptar en la seva cursa, la inscripció amb un 50% de descompte dels tres primers classificats de cada categoria del Desafiament inscripcions.cat Comarques de Lleida 2012 - Prova Combinada, així com també dels tres primers classificats de cada categoria del Desafiament específic de la seva disciplina esportiva (Curses Atlètiques, Pedalades BTT, Curses de Muntanya o Duatlons).

En tots els altres aspectes no contemplats en aquestes condicions, els organitzadors tindran plena llibertat de decisió.