Presentació

inscripcions.cat endega a partir del mes de gener de 2013 la segona edició dels Desafiaments Comarques de Lleida per aquells esportistes que a més de gaudir practicant els vostres esports preferits, us plantegeu a la vegada el repte de la superació i l'assoliment de noves fites.

Per l'any 2013 us tornem a proposar cinc Desafiaments, un de curses atlètiques, un de pedalades BTT, un de curses de muntanya, un de duatlons i una prova combinada de les anteriors disciplines.

Tots aquests Desafiaments tindran lloc a les comarques de Lleida, tot i que per invitació es podran fer extensives a algunes comarques veïnes, no obstant, la participació és oberta a atletes d'arreu.

Les dates d'inici i final de tots els Desafiaments coincidiran amb l'any natural 2013.

Per participar als Desafiaments com a Desafiadors no cal fer cap inscripció prèvia, el sol fet de participar a les curses que en formen part, ja us dona dret a puntuar pels Desafiaments.

Tant l'equip d'inscripcions.cat com cadascun dels organitzadors de les diferents proves que formen part d'aquests Desafiaments, tenim molta il·lusió en que aquests serveixin per promocionar l'esport popular a les nostres comarques i suposi una eina més d'integració amb el territori i de interrelació entre les persones que l'habiten.

Entre tots intentarem fer unes curses de qualitat, que us resultin el màxim d'atractives, sense perdre mai de vista que l'objectiu principal serà posar de manifest els valors humans per damunt de tot.

Volem donar les gràcies a tots els Clubs, Ajuntaments i altres Entitats, que heu confiat en aquest projecte i us l'heu fet vostre, desitgem que el resultat final sigui el màxim de positiu per a tots vosaltres.

També volem agrair als patrocinadors, la confiança que ens feu, doncs sense la vostra col·laboració no seria possible la celebració d'aquests Desafiaments.

I per últim, agrair a tots els Desafiadors la vostra participació als Desafiaments, tot desitjar-vos molta sort i esperant que l'experiència us sigui enriquidora.


L'equip d'inscripcions.cat