Última Hora

01/12/2013 Un cop finalitzat el Desafiament inscripcions.cat Comarques de Lleida 2013 - Prova Combinada, els guanyadors han estat:
 
Categoria Veterà masculí: 1r Ferran Farré (P.C. CERVERA - TRIATLÓ), 2n Ramon Gabernet (BLUE MOTORS PONTS), 3r Francesc Camats (C.U.D.O.S. ARTESA DE SEGRE)
 
Categoria Sènior masculí: 1r Xavier Solsona (C.U.D.O.S. ARTESA DE SEGRE), 2n Ferran Domingo (C.U.D.O.S. ARTESA DE SEGRE), 3r Josep Roca (C.U.D.O.S. ARTESA DE SEGRE)
 
Podeu consultar les classificacions finals del Desafiament, el llistat de podis i imprimir-vos el vostre diploma de participació clicant sobre la icona de Prova Combinada.
 
01/12/2013 Amb la celebració del Cros d'Agramunt, s'ha posat fi al Desafiament inscripcions.cat Comarques de Lleida 2013 - Curses Atlètiques, que ha tingut els següents guanyadors:
 
Categoria Veterà masculí: 1r Josep R. Sanahuja (100X100 FONDISTES TÀRREGA), 2n Ferran Farré (P.C. CERVERA - TRIATLÓ), 3r Jordi Cerezuela (MARATONIANS DEL SEGRE)
 
Categoria Sènior masculí: 1r Jordi Aumedes (FONDISTES D'ARTESA DE SEGRE), 2n Oscar Plaza (CLUB ATLÈTIC IGUALADA), 3r Pere Anton Mola (MARATONIANS DEL SEGRE)
 
Categoria Veterà femení: 1a Neus Cerezuela (MARATONIANS DEL SEGRE), 2a Cèlia Siuraneta (ESBUFECS)
 
Categoria Sènior femení: 1a Noemí Aumedes (FONDISTES D'ARTESA DE SEGRE), 2a Cristina Ribalta (MARATONIANS DEL SEGRE)
 
Podeu consultar les classificacions finals del Desafiament, el llistat de podis i imprimir-vos el vostre diploma de participació clicant sobre la icona de Curses Atlètiques.
 
18/11/2013 Amb la celebració de la Duatló de Guissona, s'ha posat fi al Desafiament inscripcions.cat Comarques de Lleida 2013 - Duatlons, que ha tingut els següents guanyadors:
 
Categoria Veterà masculí: 1r Oscar Ramon (CLUB TRIATLÓ LLEIDA), 2n Natxo Pijuan (CLUB TRIATLÓ LLEIDA), 3r Domenec Aldavó (C.U.D.O.S. ARTESA DE SEGRE)
 
Categoria Sènior masculí: 1r Bernat Barnés (CANSALLEBRES VALLFOGONA), 2n Tito Pueyo (CLUB ATLÈTIC RIBAGORÇANA), 3r Ferran Domingo (C.U.D.O.S. ARTESA DE SEGRE)
 
Podeu consultar les classificacions finals del Desafiament, el llistat de podis i imprimir-vos el vostre diploma de participació clicant sobre la icona de Duatlons.
 
27/10/2013 Amb la celebració de la Trail Arbeca, s'ha posat fi al Desafiament inscripcions.cat Comarques de Lleida 2013 - Curses de Muntanya, que ha tingut els següents guanyadors:
 
Categoria Veterà masculí: 1r Pep Marchal (POBLATANS IRREDUCTIBLES), 2n Esteve Rovira (CLUB EXCTA. MADTEAM), 3r Gilbert Chacon (TREMP RUNNERS)
 
Categoria Sènior masculí: 1r Xavier Solsona (C.U.D.O.S. ARTESA DE SEGRE), 2n Gerard Jové (BLUE MOTORS PONTS), 3r David Jordan (PEDALA.CAT)
 
Categoria Veterà femení: 1a Lourdes Lucas (SAM DE TREMP), 2a Carme Millan (MARATONIANS DEL SEGRE), 3a Mireia Guivernau (CLUB ESQUÍ LA POBLA DE SEGUR)
 
Categoria Sènior femení: 1a Silvia Vilanova (CLUB ESQUÍ LA POBLA DE SEGUR), 2a Montse Berga (SAM - TREMP RUNNERS), 3a Eva Carmona (SAM - TREMP RUNNERS)
 
Podeu consultar les classificacions finals del Desafiament, el llistat de podis i imprimir-vos el vostre diploma de participació clicant sobre la icona de Curses de Muntanya.
 
21/10/2013 Amb la celebració de la pedalada Pedals de Tros, s'ha posat fi al Desafiament inscripcions.cat Comarques de Lleida 2013 - Pedalades BTT, que ha tingut els següents guanyadors:
 
Categoria Veterà masculí: 1r Antonio Vallés (PENYA CICLISTA CERVERA), 2n Josep Tugues (MOTO CLUB SEGRE), 3r Oscar Marin (FULL EQUIP SPORTS)
 
Categoria Sènior masculí: 1r Jordi Bernat (CLUB CICLISTA L'ALBI), 2n Joan Amadeu Gili (BLUE MOTORS PONTS), 3r Albert Cabrera (MOTO CLUB SEGRE)
 
Categoria Sènior femení: 1a Ramona Gabriel (BLUE MOTORS PONTS), 2a Gemma Sala (PENYA CICLISTA CERVERA)
 
Podeu consultar les classificacions finals del Desafiament, el llistat de podis i imprimir-vos el vostre diploma de participació clicant sobre la icona de Pedalades BTT.
 
19/10/2013 Hem fet un canvi respecte el Desafiament de Duatlons, en lloc d'anar de juliol de 2013 a juny del 2014, computaran totes les duatlons celebrades durant l'any 2013, unificant així les dates de celebració de tots els Desafiaments. Així doncs per aquest any computaran les duatlons ja disputades de Baldellou, Agramunt, Montblanc més la duatló de Guissona, que tindrà lloc el proper 17 de novembre. En aquest cas computaran les 3 millors puntuacions obtingudes per cada participant.

Per altra banda us informem que la data definitiva del cros d'Agramunt serà el proper 1 de desembre, aquesta cursa posarà fí al Desafiament de Curses Atlètiques 2013.
 
25/09/2013 S'apropa ja l'ultim trimestre de l'any i amb ell les darreres curses dels Desafiaments 2013.

Pel que fa al Desafiament de Pedalades BTT tenim les dues darreres cites de la temporada els dies 12 d'octubre a Agramunt (Transiscar) i el 20 d'octubre a Santa Coloma de Queralt (La Pedals de Tros). Recordem que en aquest cas puntuaran les 4 millors puntuacions obtingudes en les 6 pedalades que han format part d'aquest desafiament.

També aquest mes d'octubre tenim la darrera cursa del Desafiament de Curses de Muntanya, concretament serà el dia 27 d'octubre a Arbeca (Trail Running Arbeca). Recordem que en aquest cas puntuaran les 6 millors puntuacions obtingudes en les 9 curses que han format part d'aquest desafiament.

En el Desafiament de Curses Atlètiques, tenim a la vista les següents curses: el dia 28 de setembre a Balaguer (La Milla de Balaguer), el dia 5 d'octubre a Barbens (Correpoma) i el dia 12 d'octubre a Agramunt (Cursa del Torró). Recordem que en aquest cas puntuaran les 4 millors puntuacions obtingudes en les 6 curses que formaran part d'aquest desafiament.

Pel que fa al Desafiament Prova Combinada, us recordem que en aquest cas cal haver disputat un mínim de 6 curses durant l'any 2013, i al menys una de cada especialitat (curses atlètiques, pedalades btt, curses de muntanya i duatlons).

Us animem doncs a participar d'aquestes darreres curses de la temporada que acabaran definint les classificacions dels diferents Desafiaments.