Veranstalter des Ereignisses

EDNA (Espai de Neu i Allaus)

Web
 
Normen
 
In Verbindung setzen
 

Curs EDNA N2

Ordino / 2021-03-08 19:30h

 
Entre els dies 8 i 13 de març del 2021 tindrà lloc el curs de neu, allaus i seguretat a la muntanya hivernal (nivell 2) organitzat per l’EDNA.

Dilluns 08/03: Primers auxilis i rescat
Dimarts 09/03: Anàlisi d'episodis nivometeorològics
Dimecres 10/03: Anàlisi d'episodis nivometeorològics
Dijous 11/03: DVA multivíctima i actuació dels bombers
Divendres 12/03: Planificació de la sortida i traçat d'itineraris
Dissabte 13/03: Itinerari de muntanya i pràctica de rescat. Dinar al refugi de Sorteny.

Les classes teòriques es faran a les aules de l’EFPEM, al carrer Narciso Yepes sn d’Ordino. Les pràctiques es faran a la vall de Sorteny. El nombre màxim d’alumnes per curs és de 20.

Per a fer el nivell 2 és imprescindible haver fet el nivell 1.

Per a realitzar el nivell 2 és imprescindible haver fet el curs de Prevenció i Socors Cívics de nivell 1 (PSC1) o equivalent. Ens podeu enviar el certificat d'assistència a edna@iea.ad

Per a fer aquests cursos cal tenir una assegurança tramitada per una federació de muntanya o per una empresa privada que cobreixi activitats d’alta muntanya hivernals (fora les pistes d’esquí). També cal disposar del material personal per progressar per la neu (esquís de muntanya, splitboard, raquetes) i del material personal de rescat (DVA, pala i sonda). Ens en podeu enviar una còpia a edna@iea.ad

ATENCIÓ: en funció de l’evolució de la situació sanitària causada per la COVID-19 es podran veure reduïts els grups. En el cas d’haver de reduir el nombre de participants, s’adjudicaran les places per ordre d’inscripció i es retornarà íntegrament l’import a aquelles persones que en quedin fora.