Organizaire der espectacle:

Oficina de Turisme - Ajuntament d’Aitona

Web
 
Normatiua
 
Contactar
 

Ruta de la Flor Rosa del Presseguer - Visites entre setmana

Aitona

 
RUTA DE LA FLOR ROSA DEL PRESSEGUER - DE DILLUNS A DIJOUS

CAT - Fruiturisme ofereix una experiència única visitant camps privats per conèixer l’agricultura de regadiu de les Terres de Lleida, explicada de la mà dels nostres propis pagesos. Després de gaudir dels camps rosats dels nostres presseguers, es podrà conèixer el nostre patrimoni tot fent una passejada pel nucli antic d’Aitona amb la nostra guia local, visitant especialment la capella de Sant Gaietà, on es podrà gaudir en exclusiva de l’exposició “La primavera del Japó a Aitona”.

Origen i final de la ruta: Plaça del Poliesportiu d’Aitona.
Cal arribar a Aitona 30 minuts abans de l'hora de sortida i entrar dins l’edifici del Poliesportiu per registrar-se i per agafar l’entrada de la Ruta de la Flor Rosa del Presseguer d’Aitona.

Durada de la ruta guiada: aproximadament unes 3 hores (depenent del ritme del grup).


CAST - Fruiturisme ofrece una experiencia única visitando campos privados para conocer la agricultura de regadío de las Tierras de Lleida, explicadas por nuestros propios agricultores. Después de poder pasear por los campos rosados, se podrá conocer nuestro patrimonio dando un paseo por el núcleo antiguo de Aitona con nuestra guía local, visitando especialmente la capilla de San Gaietà, donde se podrá conocer en exclusiva la exposición "La primavera de Japón en Aitona".

Origen y final de la ruta: Plaza del Polideportivo de Aitona.
Se recomienda llegar a Aitona 30 minutos antes de la hora de salida y . Hay que entrar en el edificio del Polideportivo para registrarse y para recoger las entradas de la Ruta de la Flor Rosa del Melocotonero.

Duración de la ruta: aproximadamente unas 3 horas (dependiendo del ritmo del grupo).