Contacte +34 666 287 042
email: info@inscripcions.cat
 
Serveis de Cronometratge per Curses
 
Us oferim diferents serveis de cronometratge per les vostres curses, adaptats en tot moment a les vostres necessitats reals, de manera que no hagueu d'invertir més que el necessari en aquest apartat.

Sistema Bàsic integrat al web.

En aquest cas nosaltres us facilitem les eines necessàries per tal que vosaltres mateixos feu el control de la cursa, amb el vostre propi personal i ordiandors.

El control de cursa, tant pel que fa als registres de no presentats, retirats, desqualificacions, sortides individuals, controls de pas i arribada, es realitza on-line pel número de dorsal del participant, de forma que els resultats es visualitzen immediatament al web. L'únic requisit és disposar, a cada punt de control, d'un ordinador amb connexió a internet, a través de cable (xarxes locals, ADSL o mòdems telefònics) o connexions sense fils (wi-fi o internet per tecnologia mòbil UMTS/3G). També és possible fer els registres per mitjà de dispositius mòbils amb connexió a internet habilitada.

El sistema de registre off-line permet fer un major nombre de registres en menys temps i a la vegada facilita la correcció posterior de dades. A aquest efecte us facilitem unes plantilles adaptades a cada necessitat en funció del tipus de cursa i volum de participants, que permeten registrar off-line i que es poden carregar al web de manera automàtica en qualsevol moment.

A través del llistat de seguiment de cursa es pot fer el seguiment dels diferents controls de pas pels que han anat passant els participants i l'hora en què ho han fet. Així mateix a mesura que es van carregant les dades al web es generen automàticament les classificaicons i podis de la cursa.


Servei d'assistència de personal de www.inscripcions.cat a la cursa.

El sistema és igual que l'anterior, però en aquest cas una o més persones de www.inscripcions.cat es desplaçarien fins el lloc de la cursa per tal de donar suport personal i directe a l'organitzador durant la cursa.

(Consulteu tarifes i disponibilitat d'aquest servei a la vostra zona)


Servei de cronometratge de cursa amb xips.

En aquest cas www.inscripcions.cat ens ocupem de cronometrar la vostra cursa amb el sistema de tags descartables d'última generació de totalment integrats amb la nostra plataforma d'inscripcions i gestió de curses, la qual cosa us permetrà optimitzar al màxim tots els nostres serveis, amb la màxima fiabilitat pel que fa als resultats.

(Consulteu tarifes i disponibilitat d'aquest servei a la vostra zona)

[ Tancar Finestra ]