Contacte +34 666 287 042
email: info@inscripcions.cat
 
Gestió d'Inscripcions   -   Presentació
 
 
Us presentem un servei on-line de gestió d'inscripcions per a organitzadors de tota mena d'esdeveniments o activitats organitzades per associacions, clubs, ajuntaments, col·legis, entitats diverses i particulars, com ara caminades, concentracions, trobades, festes, berbenes, sopars i en general qualsevol esdeveniment o activitat que necessiti d'un control de les inscripcions i/o d'accès a l'esdeveniment.

Es tracta d'un servei professional, senzill i àgil creat amb la finalitat de facilitar-vos al màxim la vostra feina com a organitzadors, que us permetrà gestionar les inscripcions del vostre esdeveniment, així com el seu cobrament i posterior control d'accès..

El funcionament és totalment auto-servei, de forma que podeu crear el vostre esdeveniment vosaltres mateixos, configurar-lo segons les vostres necessitats (dates d'inscripció, preus, aforament, etc.) i immediatament aquest ja és actiu i podeu començar a rebre les inscripcions dels participants.

Aquest servei funciona a través d'internet i no necessita de cap instal·lació prèvia en els ordinadors de l'organitzador.

El servei és de pagament per ús, de manera que no heu d'assumir cap cost fix d'entrada sinó que el cost està basat en el nombre de participants, cosa que fa que estigui a l'abast de qualsevol esdeveniment.

També els vostres clients, públic, associats o amics, agrairan poder tramitar la seva inscripció, amb total flexibilitat, sense sobrecostos i sense necessitat de desplaçaments ni restriccions horàries.

Inici
Resum de Funcionalitats
Tarifes
Crea el teu Esdeveniment