Organizaire der eveniment:

Unió Excursionista de Vic

Web
 
Normatiua
 
Contactar
 

41a Caminada MATAGALLS - VIC

Vic / 2022-11-06 07:00h

Listat d'Inscrits
  
 
Tornem a organitzar la Caminada Matagalls-Vic, el proper 6 de novembre de 2022, arribant enguany a la 41ena edició.
Obrirem inscripcions el 3 d’octubre, a través del següent enllaç: https://www.inscripcions.cat/matagalls-vic2022/
Farem sortides esglaonades d’autocars des del recinte firal El Sucre de Vic, entre les 7 i les 8 del matí, cap a Collformic, punt d’inici de la Matagalls-Vic, on anirem donant sortides a partir de 2/4 de 8.
El control d’arribada (obert fins les 4 de la tarda) estarà situat al mateix recinte firal de Vic, on tothom serà obsequiat amb una samarreta commemorativa de la 41ena edició.
Durant els aproximadament 30 km de recorregut pels paisatges de tardor del Montseny i la Plana de Vic, trobareu diferents avituallaments, per tal que gaudiu còmodament de la caminada; el primer d’aquests avituallaments, amb botifarra i vi, el tindreu a uns 9 km de la sortida. Us recomanem que us porteu el vostre got, així complirem criteris de sostenibilitat.
Per la bona feina feta per tots, organitzadors i participants de la darrera edició, se’ns va concedir el SEGELL DE CURSES I CAMINADES SOSTENIBLES PETJADA VERDA FEEC, per la contribució en la sostenibilitat i el respecte al medi ambient. Enguany continuarem treballant per consolidar i millorar el nostre compromís amb el respecte a la natura.
Dijous 3 i Divendres 4 de novembre de 18 a 20 hores a la seu de la Unió Excursionista de Vic, podreu recollir, si ho desitgeu, els braçalets acreditatius de la inscripció, que us donen dret a la participació en la caminada, així com el viatge en bus i a gaudir dels avituallaments. I com sempre, durant el diumenge 7, podreu recollir-los a partir de les 7 a la zona de sortida dels autobusos al Sucre de Vic, i a partir de 2/4 de 8 a Collformic, pels que heu escollit aquesta opció.
Recordem l’obligatorietat d’utilitzar mascareta durant el trajecte en autobús.
Us desitgem que gaudiu de la Caminada d’enguany.
PREU INSCRIPCIÓ: 20€ (17€ socis UEVic) +3€ no federats.
NOTA: no es realitzaran devolucions d’inscripcions després del 21 d’octubre.