Organitzador de la cursa:

Assoc. Esportiva Lo Bunker

Web
 
Reglament
 
Contactar
 

V Trail lo Bunker - Caminada

Foradada / 2018-06-03 09:00h

Llistat d'Inscrits
  
 
L'Ajuntament de Foradada i l'Associació Esportiva Lo Bunker organitzen el 5è Trail Lo Bunker, que tindrà lloc el diumenge dia 3 de juny de 2018. Engloba diverses proves:

- Dues curses de muntanya: una de 14 km de distància i 700 m de desnivell i el Trail Lo Bunker Extrem, de 22 km i 1200 m de desnivell.
- Dues caminades de muntanya, d'uns 11 km i uns 500 m de desnivell cadascuna.
- Curses infantils, que inclouen diversos circuits, en funció de l'edat dels participants.

Com cada any, el Trail Lo Bunker enllaça els pobles de Rubió, Montsonís i Foradada. Nous corriols us permetran descobrir les meravelles que amaguen les muntanyes del nostre petit municipi: búnquers, serres, castells, ermites, penyes... No us ho perdeu!

Aquest any preparem algunes innovacions en el recorregut de les curses i, com l'any passat, als caminadors i caminadores us proposem dos circuits diferents, cadascun de distància (uns 11 km) i desnivell (uns 500 m) similars. Podreu triar entre:
•Fer un recorregut semblant al dels darrers anys, passant pel punt geodèsic del Munt i pel castell de Montsonís. Correspon al circuit de land art.
•Fer un recorregut nou, anant cap a la serra de Mania i fins a Rubió.
Els dos acaben igualment a Foradada. Haureu d'escollir el circuit que preferiu en fer la inscripció. Trobareu més informació sobre els circuits de les caminades a la pestanya de Recorregut.

Les dues curses i les dues caminades del Trail Lo Bunker són proves puntuables a la Lliga de la Noguera de curses de muntanya.

La cursa corresponent al Trail Lo Bunker Extrem, de 22 km, és una prova puntuable per a les Trail Running Sèries Lleida 2018

Salut i cames!
Classificacions
Diplomes