Organitzador de l'esdeveniment:

Associació Excursionista l'Urgell

Web
 
Normativa
 
Contactar
 

16ª Caminada Popular de l'Urgell

Tàrrega / 2017-03-05 09:00h

 
L’Agrupació Excursionista de l’Urgell, amb seu a Tàrrega i fundada l’any 1980 ens posem en marxa per organitzar un any més la Caminada Popular de l’Urgell, que de manera itinerant va visitant tots els racons de la nostra comarca, aquest és l’acte més popular i rellevant de la nostra entitat reunint unes 250-300 persones en cadascuna de les seves quinze edicions anteriors.

Enguany i com venim fent els ultims anys, tornem de forma bianual a la capital de la comarca, Tàrrega. Descobrint algún que altre corriolet amagat que trobarem a tocar de la ciutat sortint en direcció la cabana Rufes i els pins de la Maresca i fent un recorregut aproximat de 18km.

La caminada estarà oberta a tot el públic en general, socis i no socis, i la gent dels pobles de l’entorn. És una caminada no competitiva, de caire popular i familiar.

La sortida es farà des del pavello polisportiu a les 9 hores del diumenge dia 5 de març, esmorzarem com sempre amb la tradicional llangonissa i tot fent un tomb circular d'uns 18 km retornarem a Tàrrega.