Organizaire dera corsa:

Club Esquí La Pobla de Segur

Web
 
Reglament
 
Contactar
 

IX Vertical Cabanera

Capdella - Vall Fosca / 2018-07-14 09:00h

Listat d'Inscrits
  
 
Sortida des de la plaça del poble de Capdella situat a 1.420 metres d’altitud, recorrerem els carrers travessant el casc urbà. Finalitzat aquest tram seguirem per un camí que ens portarà a un petit pont des d’on començarà la veritable pujada. Creuarem la carretera i continuarem pel sender travessant uns prats. Seguidament abandonarem el camí per continuar fins la Cabana del Pastor, una de les parts més dures de la carrera. Allí trobarem el primer avituallament líquid i sòlid.

Aquest és el punt intermedi de la carrera amb 730 metres de desnivell acumulats i 3 quilòmetres de distància recorreguts. En aquest punt és on es troba el primer i únic tall horari.

Continuarem per una carena suau però a mesura que anem pujant ens trobarem amb la segona part més dura del recorregut. Seguirem per una canal estreta i al sortir, el prat alpí es transformarà amb roca i un sender ens indicarà l’arribada al cim del Montsent de Pallars, de 2.883 metres d’altitud. Haurem recorregut 5’2 km i 1.436 metres de desnivell.

El descens es realitzarà per la cara oposada a la pujada i estarà correctament senyalitzat.
Classificacions
Podis
Diplomes