Organitzador de la cursa:

Ajuntament d'Avià

Web
 
Reglament
 
Contactar
 

Volta la Maria 2017

Avià / 2017-10-15 09:30h

 
Benvinguts a la novena edició de la VOLTA A LA MARIA, la cursa de Muntanya d’Avià.

El proper 15 d’Octubre a les 9:30 del matí, a la Plaça de l’Ateneu d’Avià es donarà la sortida d’una nova edició de la cursa, que manté el seu recorregut habitual, amb 15,5 kms i 650 mts de desnivell positiu.

El recorregut serà el mateix de les últimes 8 edicions.
Pels que us estigueu plantejant venir a fer-la per primera vegada, animar-vos a fer-ho. Teniu 3 hores per completar els 15,5 kms, és una cursa on cadascú es posa el nivell al que la vol realitzar, és una cursa per a la gent que vol provar la muntanya, que es vol iniciar, doncs tenim joves promeses a casa nostra que la tenen com a la seva primera experiència en una cursa de muntanya. Si voleu gaudir de l’entorn, teniu temps per fer-ho, si voleu gaudir dels avituallaments, la gent, l’ambient i un bon esmorzar a l’arribada ho fareu i si voleu donar físicament el millor de vosaltres, teniu el millor recorregut per fer-ho. Per tant, us animem a provar-ho.

Bé, només ens cal donar-vos les gràcies a tots per la vostra acollida en aquestes 8 edicions anteriors i animar-vos a que puguem continuar donant-vos una bona acollida a Avià, el 15 d’Octubre per 9ª vegada.
Classificacions
Podis
Diplomes