Organitzador de la cursa:

Agrup. Ciclista Sant Just

Web
 
Reglament
 
Contactar
 

XII Volta BTT dels Turons 2017

Sant Just Desvern / 2017-05-21 08:30h

 
Es una Marxa no competitiva. Es realitzarÓ un recorregut de 32,2km. La volta discorre per pistes i camins, dels municipis de Sant Just, Molins i Sant Feliu, dins el Parc de Collserola.

El desnivell acumulat es de 1.150 metres aproximadament. Tot el recorregut estarÓ senyalitzat. Cal tenir precauciˇ doncs les pistes que utilitzen son obertes a altres usuaris. Els participants hauran de respectar les normes d'˙s del Parc de Collserola.

Recorregut:
Sortim del Camp de futbol i desprŔs de un itinerari per els carrers de Sant Just ens dirigirem per la riera cap a Can Gelabert direcciˇ la Penya del Moro, baixem cap a la Salut (Sant Feliu) i tornem a pujar cap a la Sanson direcciˇ a Castell Ciurˇ (Molins) direcciˇ a Can Tintorer, pugem a Sta. Creu d'Olorda i baixem a la Sanson, tombem a ma esquerra cap a la Sargantana, baixem a la Masia del Bisbe i pugem a les 3 torres, baixem cap a la Penya del Moro i tombem a la dreta per arribar a la Ermita de la Salut i pugem cap a Can Gelabert, arribem al polÝgon industrial i darrera pujada fins al Camp de futbol.
Classificacions
Diplomes